CHP'li Dündar'a Bornova'da Destek Yağıyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Dündar'a Bornova'da Destek Yağıyor

CHP\'li Dündar\'a Bornova\'da Destek Yağıyor

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı olan Enver Dündar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

23.01.2014 16:46

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı olan Enver Dündar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Parti örgütlerinde ve aday adaylarında eğilim yoklaması ile bir sessizlik başlamışken Enver Dündar Bornova halkının her kesimiyle kucaklaşarak fikir alışverişinde bulunup destek almayı sürdürüyor.

Daha önce Afyon, Balıkesir, Kütahya gibi illerin Bornova'daki hemşeri derneklerinde ve Balkan göçmenleri derneklerinde toplantı düzenleyerek halkla buluşan Enver Dündar, dün akşam da merkezi Bornova'da bulunan Elazığ Bakır Madenliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Dündar ile tanışma ve destek amacıyla özel olarak düzenlendiği toplantıya katıldı.

Yoğunluklu olarak İzmir'de yaşayan Madenli işadamlarının katıldığı yaklaşık 150 kişilik buluşmada açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Tarık Sezen, CHP'li Enver Dündar'ı ilçe başkanlığı döneminden ve partisinde üstlendiği görevler vasıtası ile saygın bir kişi olarak uzun yıllardır tanıdıklarını ifade etti. Sezen, aday adaylığı sürecinde CHP'li Dündar'a Bornova'nın çeşitli mahallelerinde oturan 1000'e yakın Madenli seçmenin desteğini ileterek, hiçbir beklentileri olmadan sürecin sonuna kadar aktif biçimde Dündar'ın yanında olacaklarını belirtti.

AK Parti'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı Bornova adayı İlhan Kaya'nın kendisinin karşısında hiçbir şansı olmadığını belirten tecrübeli siyasetçi Enver Dündar, ilçe başkanlığı döneminde örgütüne verdiği yüzde 60 oy sözünü artık daha rahat tekrarlayabildiğini söyledi. 2004 yılında ANAP'tan Bornova adayı olan Kaya'yı, o seçimlerde CHP'nin Bornova adayı Aziz Kocaoğlu'nun seçim komisyonunun başındaki isim olarak kendisinin çok iyi tanıdığını söyleyen Dündar, Kaya'nın oy alabileceği her mahallede karşısındaki en güçlü rakibin Enver Dündar olduğunu vurguladı. CHP'nin Bornova'da seçimlerden oyunu artırarak çıkacağını söyleyen Dündar sözlerinin ardından Elazığlılardan yoğun alkış aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Dündar'a Bornova'da Destek Yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement