CHP'li Yenipazarlı ve Ekibinden Gövde Gösterisi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Yenipazarlı ve Ekibinden Gövde Gösterisi

CHP\'li Yenipazarlı ve Ekibinden Gövde Gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Aday-Adayı Cavit Yenipazarlı önderliğinde buluşan eski ilçe yönetimi Nazilli’de günün konusu oldu.

12.02.2014 15:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Aday-Adayı Cavit Yenipazarlı önderliğinde buluşan eski ilçe yönetimi Nazilli'de günün konusu oldu.

Uğur Mumcu Parkı'nda geniş katılımlı düzenlenen toplantı sonrası açıklama yapan CHP'li Yenipazarlı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seçimde CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ferda Çağlar Erkut harici adayı destekleyecekleri şeklinde çıkan yorumların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Cavit Yenipazarlı, CHP'ye ihanet etmeyeceklerini ancak seçim sonrası parti içi demokrasi karşıtı tutumda olanlara hesap soracaklarını ifade etti. Eski Milletvekili Adayı Özlem Burcu Uğan Sevim, eski İlçe Başkanı Ali Deveci, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin bulunduğu üst düzey partililerin katıldığı toplantı sonunda bir değerlendirme yapan CHP'li Yenipazarlı; "Biz daha öncede yaptığımız gibi birlikte siyaset yaptığımız arkadaşlarımızla çay içip durum değerlendirmesi yaptık" dedi.

SEÇİM SONU İÇİN UYARIDA BULUNDU

Ekibin içinde eski ilçe başkanları ve geçmişte de birlikte siyaset yaptıkları ve yapmaya devam eden partililerle, parti genel merkezinin son süreçte aldığı kararları değerlendiklerini dile getiren Yenipazarlı; "Toplantı sonucunda genel merkezin; gerek belediye başkanlarını belirleme, gerekse belediye meclis üyelerinin tespiti konusunda takındığı anti demokratik tutum değerlendirildi. Partide siyaset yapıp bu anti demokratik tutuma rağmen adayların desteklenmesi konusunda görüş bildirildi. Türkiye'nin geçtiği zor süreçte AKP iktidarına karşı CHP'ye ihtiyaç olduğu, partinin iç meselelerinin kongre ve kurultaylarda tartışılması gerektiği bu süreçte parti ve adayların desteklenmesi gereklidir kararı alındı. Bizlere yakışanın, bütün bu anti demokratik uygulamalara rağmen partimize asla ihanet içinde olmamaktır. Ama bu süreçler bittiğinde de parti içinde demokrasi karşıtı tutum ve davranış içinde bulunanları unutmayıp günü geldiğinde hesabının sorulacağının unutulmaması gerektiği kararına vardık" şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi Nazilli'de aday olarak açıklanan Ferda Çağlar Erkut'un belediye başkan adayı olarak açıklanması tabanda ve yönetimde sıkıntıya neden olmuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun gölgesinde çalışma yapmaya gayret eden Ferda Çağlar Erkut'un toplantıda bulunmaması dikkat çekti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Yenipazarlı ve Ekibinden Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement