CHP Milletvekili Özel, Akhisar'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Özel, Akhisar'da Ziyaretlerde Bulundu

CHP Milletvekili Özel, Akhisar\'da Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Akhisar İlçe Kaymakamı Kamil Köten'i ve Milli eğitim Müdürü Süleyman Mermeri makamında ziyaret etti.

27.12.2012 08:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Özel, İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Akhisar İlçe Kaymakamı Kamil Köten'i ve Milli eğitim Müdürü Süleyman Mermeri makamında ziyaret etti.

CHP Manisa Milletvekili Özel, "Sabah zeytin borsasındaki ziyaretimde orada tuzsuz zeytini görünce ilk olarak Akhisar Kaymakamız aklıma geldi. Göreve başladığınızda sizleri ziyarete geldiğimde bana önermiş olduğunuz tuzsuz zeytin yapımı başlamış. Bu da çok önemli bir atılımdır. Çünkü Avrupa ya çok rahatlıkla sata bileceğimiz bir zeytindir. Ancak zeytin tüccarımız fiyatlardan çok şikayetçi. Fiyatların hayli bir gerilediğinden dert yandılar. Yağmurun geç yağmasından zeytin tanelerinin gelişmemesi, iri taneli zeytinin olmamaması da tüccarımızı sıkıntıya sokuyor. Borsa Başkanımızla da yaptığım görüşmede, aynı Marmara Birlik gibi bir birliğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti" diye konuştu.

Akhisar Kaymakamı Köten de, "CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu'na ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Elimizden geldiği kadar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile beraber, kurulacak birliğe destek vermeye hazırız" dedi.

Milletvekili Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermeri de makamında ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Özel, Akhisar'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement