CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Paris'te 3 kadının öldürülmesiyle ilgili, "Fransa isterse, kimin tarafından öldürüldüğünü bulur" dedi.
Genç, maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine başsağlığı ziyareti için geldiği Zonguldak'ta gazetecilerin sorusu üzerine, Fransa'da öldürülen üç kadınla ilgili, "Olayın içeriğini tam olarak bilmiyorum. Öldürülen üç kişinin alevi olduğu konusunda bize bilgi geldi" ifadesini kullandı.
Zaman zaman terör örgütü içerisinde böyle olayların olduğunu belirten Genç,
"Bizim bir zamanlar Tunceli'de Doktor Baran vardı, Tunceli sorumlusu. 37 kişiyle beraber yine terör örgütü PKK'lı grup tarafından infaz edildi. Öyle bir olay mıdır başka bir olay mıdır bilemem ben. Bunu aslında Fransa bilir. Fransa isterse bunun kimin tarafından kimin öldürüldüğünü bulur" diye konuştu.
Muhabir: Hüseyin Tıraş
Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › CHP Tunceli Milletvekili Genç Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.