CHP Yenimahalle İlçe Yöneticileri Tanışma Toplantısında Birlik Mesajı Verdi - Son Dakika
Yerel

CHP Yenimahalle İlçe Yöneticileri Tanışma Toplantısında Birlik Mesajı Verdi

CHP Yenimahalle İlçe Yöneticileri Tanışma Toplantısında Birlik Mesajı Verdi

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen CHP Yenimahalle İlçe Kongresi'nde seçilen yöneticiler ve delegeler, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde bir araya geldi.

14.03.2013 11:54

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen CHP Yenimahalle İlçe Kongresi'nde seçilen yöneticiler ve delegeler, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde bir araya geldi. Davete katılan CHP İl Başkanı Zeki Alçın ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan ile birlikte beraberlik mesajı verdi.

Tanışma toplantısının açılış konuşmasını yapan Buçan, "İç münakaşalar bitti. Bundan sonra omuz omuza iktidar olmak için yola devam edeceğiz. Birlik içinde çalışıp, barış içinde sevgiyle yürüyeceğiz" dedi. Davetlilere teker teker yönetim kurulu üyelerini tanıtan Buçan, bütün üyelerle el ele fotoğraf çektirdi. İl Başkanı Zeki Alçın ise, "Kırgınlıkları geride bıraktık, bundan sonra hiçbir engel bizi başarı yolunda engelleyemeyecek. Bu kucaklaşmalarınızı ben de alkışlıyorum" dedi.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda sloganlarla sahneye davet edilen Yaşar konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yaşar, "Yenimahalle'nin her sokağında her caddesinde hizmetlerimiz, eserlerimiz var. Yenimahalle'nin her noktasına eşit hizmet götürdük. Yalnızca Yenimahalle'ye değil Ankara'ya devasa eserler kazandırdık. Yenimahalle halkı kadirşinastır, hizmeti takdir eder. Cumhuriyet'e sahip çıkmak herkesin görevidir. 65 yaşında bir arkadaşınız olarak gece gündüz hizmet etmek için çalışıyorum. Yenimahalle'de kavga devri kapanmıştır. Herkesin kucaklaştığı bir Yenimahalle'yi herkese göstermeliyiz" diye konuştu. Konuşması sürekli alkışlarla bölünen Başkan Yaşar, davetlilerden büyük ilgi gördü. Ali Buçan, kongrede aday rakibi olan Erhan Ulugöl ve aday adayları ile el ele fotoğraf çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Yenimahalle İlçe Yöneticileri Tanışma Toplantısında Birlik Mesajı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement