Çiğli'ye Ardahan'dan Konuk Geldiler - Son Dakika
Yerel

Çiğli'ye Ardahan'dan Konuk Geldiler

Çiğli\'ye Ardahan\'dan Konuk Geldiler

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili ve Grup Deneticisi Ensar Öğüt, Ardahan Hanak Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet ile Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı ziyaret etti.

27.05.2014 11:38

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili ve Grup Deneticisi Ensar Öğüt, Ardahan Hanak Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet ile Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı ziyaret etti. Ziyarette belediyeler arası işbirliğinin önemi vurgulandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili ve Grup Deneticisi Ensar Öğüt, Ardahan Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve Hanak İlçe Başkanı Katip Ayık, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile bir araya geldi. Görüşmede belediyeler arası ilişkiler ve ülke çapındaki güncel gelişmeler değerlendirildi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Hasan Arslan'ı tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Ensar Öğüt, belediyede yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Hasan Arslan'dan bilgi aldı. Bundan sonraki süreçte de Hasan Arslan'a destek olacaklarını ifade eden Ensar Öğüt şunları belirtti, "Bizler CHP'nin seçilmiş milletvekilleri olarak bütün belediye başkanlarımızın yanındayız. Bize inanan ve güvenen halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediye başkanlarımız bu onurlu görev için hazırlar. Biz de her zaman belediye başkanlarımızın yanındayız ve onları desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Hanak Belediye Başkanlığı'na seçilen Ayhan Büyükkaya ise, "İnsanlara hizmet etmenin kıymeti çok büyük. Bizler bunun için bu görevlere talip olduk. Belediyeler arası koordinasyon ve iş birliği çok önemli. Çiğli Belediyesi ile iyi ilişkiler geliştirmek istiyoruz" diyerek Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a yeni görevinde başarılar diledi.

İSTEĞİMİZ HALKA EL BİRLİĞİYLE ULAŞABİLMEK

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti ve belediyede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Başkan Arslan, istediklerinin halkla beraber, bütün kurum ve STK'larla iş birliği içinde hizmet götürebilmek olduğunu söyledi. Başkan Arslan, "Çiğli'de güzel işler başarmak için varız. Zorlandığımız noktalarda mutlaka yardım isteyeceğiz. Ülkemiz bu kadar büyük sıkıntılardan geçerken bizim de sıkıntı yaşamamamız mümkün değildir. Diğer belediyelerle iş birliğine her zaman hazırız.Yeni talepler doğrultusunda projelerimizi yapıp uygulamaya koyacağız. Bunları yaparken sizlerin desteğini aldığımızı bilmek bizim için de çok önemli" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli'ye Ardahan'dan Konuk Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement