Çılgın davulcu yine kendinden geçti - Son Dakika
Yerel

Çılgın davulcu yine kendinden geçti

Tunceli'de ve çevre illerdeki düğünlerin vazgeçilmezi ismi haline gelen 'Çılgın davulcu' lakaplı davulcu Muharrem Yılmaz, şovlarıyla hayrete düşürüyor.

30.06.2022 10:19  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de ve çevre illerdeki düğünlerin vazgeçilmezi ismi haline gelen 'Çılgın davulcu' lakaplı davulcu Muharrem Yılmaz, şovlarıyla da bu kez Elazığ'da kendine herkesi hayran bıraktı.

VİDEOLARI SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURUYOR

Pertek ilçesi Pınarlar köyünde oturan, düğünlerde davul çalarak geçimini sağlayan Muharrem Yılmaz, yöredeki düğün ve nişanların vazgeçilmez müzisyeni haline geldi. Yaptığı davul şovları ile dikkat çeken 'Çılgın davulcu' lakaplı Yılmaz'a ait videolar da sosyal medyada rekorlar kırıyor. Çevre illerden de büyük ilgi gören çılgın davulcu Elazığ'da dünyaevine giren Bera Nur Çam ve Muhammed Sadullah Baygeldi çiftinin düğününde sahne aldı.

Çılgın davulcu yine kendinden geçti

SON ŞOVUNDA KENDİNDEN GEÇTİ

Yılmaz, gelin damadın düğün salonlarına gelişi ve düğün salonlarında halay çekilmesi sırasında, kendine has şovlarla izleyenleri şaşırttı. Sandalyede bir süre davul çalan Yılmaz, şov gereği kendini yere attı. Yerde ilginç figürler yapan davulcunun bir süreden sonra hareketsiz kalması izleyenleri korkutsa da Yılmaz kalkıp şovuna devam etti.

Çılgın davulcu yine kendinden geçti
Çılgın davulcu yine kendinden geçti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çılgın davulcu yine kendinden geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement