Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesine yapmayı düşündükleri Otobüs Fabrikası hakkında gerekli incelemeleri yapmak üzere Niğde'ye gelen Çin-Türk İşadamları Derneği Başkanı Song Zibin ve Türkiye-Çin İşadamları Derneği ile Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yavuz Kavaklıoğlu, Niğde Valisi Alim Barut'u makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Niğde Valisi Alim Barut ve beraberindeki heyet, Çinli işadamları ile Çin'de bir araya gelerek Bor Organize Sanayi Bölgesinde kurulması düşünülen Otobüs Fabrikası için gerekli protokolü imzalamışlardı.
Bu arada, Çin-Türk İşadamları Derneği Başkanı Zibin, yapılan protokol maddelerini teyit ve son teşvikler hakkında bilgi aldı.
- NİĞDE
Son Dakika › Yerel › Çinli İşadamları, Vali Barut'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.