Çka Çalışma Komisyonları Adana ve Mersin'de Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Çka Çalışma Komisyonları Adana ve Mersin'de Bir Araya Geldi

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından kalkınma kurulu toplantısında oluşturulan çalışma komisyonları, Adana ve Mersin'de bir araya gelerek ilk çalışmalarını gerçekleştirdi.

03.09.2012 12:20

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından kalkınma kurulu toplantısında oluşturulan çalışma komisyonları, Adana ve Mersin'de bir araya gelerek ilk çalışmalarını gerçekleştirdi.

ÇKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana ve Mersin'den çeşitli kamu kurum ve kuruluş, oda ve borsalar ile üniversitelerden temsilcilerin katıldığı her iki toplantıda da, öncelikle ajans tarafından hazırlanan ve bir sunumla açıklanan 2013 Yılı Proje Teklif Çağrıları taslağı üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

ÇKA Kalkınma Kurulu Başkanı Faik Burakgazi koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantılarda, teklif çağrılar taslağının yanı sıra, 10. Kalkınma Planı üzerine de tartışıldı.

Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan plan kapsamında Türkiye ve Çukurova bölgesinin öncelik ve stratejileri, iki ilde oluşturulan çalışma komisyonlarınca değerlendirildi.

Değerlendirmelerin ardından ÇKA tarafından hazırlıkları başlatılan 2014-2018 Çukurova Bölge Planı çalışmaları esnasında izlenecek yöntem konusunda komisyon üyeleri değerlendirmelerini paylaştı.

Muhabir: Adana

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çka Çalışma Komisyonları Adana ve Mersin'de Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement