Çocuk Postası Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Yerel

Çocuk Postası Yayın Hayatına Başladı

Çocuk Postası Yayın Hayatına Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce çıkarılan Çocuk Postası yayın hayatına başladı.

16.11.2012 15:26

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce çıkarılan Çocuk Postası yayın hayatına başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki müdürlüklerce hazırlanan Çocuk Postası, yayın hayatının ilk sayısında, anlamlı bir başlangıçla çocuklarla buluştu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Kardiyolojisi Bölümünde tedavi gören çocuklara ilk sayısı dağıtılan Çocuk Postası, tedavi gören çocuklara her ay düzenli olarak ulaştırılacak.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Kültür Müdürlüğü Genel Koordinatörü Servet Hocaoğulları ile birlikte Çocuk Kardiyolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özlem Mehtap Bostan'ı ziyaret etti. Çocuk Postası'nın ilk sayısının hayata umutla bakan çocukların ellerinde olmasını dileyen Karadağ, sohbet ettiği çocuklara Çocuk Postası'nı dağıttı.

Prof. Dr. Özlem Mehtap Bostan, Türkiye'nin ilk şehir çocuk postasının ilk sayısının kardiyoloji bölümündeki çocuklara ay düzenli olarak gönderileceğinin sevindirici olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Önceki gün Bursa temasları sırasında Çocuk Postası'nı inceleme imkanı bulan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da çocuklara yönelik hazırlan yayının, çocukların eğitimi konusunda da yararlı olacağını vurguladı.

(MŞ)

16.11.2012 14: 58: 50

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Postası Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement