Çorlu'da Engelliler Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Engelliler Futbol Turnuvası

Çorlu'da düzenlenen "Engelliler Futbol Turnuvası"nda, engelli çocukların oluşturduğu takımlar karşılaştı.

27.12.2015 18:28

Çorlu'da düzenlenen "Engelliler Futbol Turnuvası"nda, engelli çocukların oluşturduğu takımlar karşılaştı.

İlçenin İstanbul girişinde bulunan bir halı sahada düzenlenen turnuvada, 120 engelli çocuğun yer aldığı 12 takım değişik kategorilerde futbol maçları yaptı. Eleme usulü gerçekleşen müsabakalarda, 7-12 ve 13-18 yaş grubu engelli çocukların oluşturduğu takımlar, mücadele etti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımların oyuncularına madalya, kupa ve organizasyonu düzenleyen firma tarafından hediyeler verildi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, turnuva sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin engellileri yaşamın içerisine çekmek için çok etkin olduğunu söyledi.

Türkiye'nin yüzde 12'sinden daha fazla bir nüfusun engellilerden oluştuğunu ifade eden Salihoğlu, "Bu tür organizasyonlar çok güzel. Bizler de devlet yetkilileri olarak bu gibi organizasyonların içerisindeyiz. Engellilerimizi, yaşamın her alanına dahil ederek, sosyal hayata kazandırmak için bu organizasyonların sayısının artması gerekli" dedi.

Etkinlikte, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Metin Akgün, Mustafa Yel ve İlçe Kaymakamı Levent Kılıç da penaltı atışı yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Engelliler Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement