Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu\'dan Kısa Kısa
03.09.2014 18:22

Yeni semt pazarı inşaat çalışmaları sürüyor.

Çorlu Belediyesince başlatılan yeni semt pazarı inşaat çalışmaları devam ediyor.

Cemaliye Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı pazar yeri, asfaltlama ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yapılan çalışmalar hakkında belediye ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemenin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Baysan, "Kısa zamanda pazar yeri çalışmaları tamamlanacak ve halkın hizmetine sunulacak. Çalışmalarımız tamamlandığı zaman, perşembe pazarımız çok daha güzel bir hal alacak" dedi.

HÖH Trakya Temsilciliği, göçmen dernekleri ve muhtarlarla buluştu

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi (HÖH) Trakya Temsilcisi Güner Çetin, Çorlu ve Ergene'de faaliyet gösteren göçmen derneklerinin yöneticileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, Bulgaristan'da 5 Ekim'de gerçekleştirilecek genel seçim hakkında bilgi veren Çetin, çifte vatandaşlığı olan seçmenlerin seçim günü sandık kurulları tarafından verilecek beyannameleri doldurarak oy kullanabileceklerini belirtti.

Geçen yıl yapılan genel seçimler sonrasında BSP ve HÖH'ün mecliste yeterli çoğunluğu sağlayamadığını anımsatan Çetin, Trakya'da yaşayan ve çifte vatandaşlığı bulunanları oy vermeye çağırdı.

Daha sonra toplantıya katılan dernek yöneticileri ve mahalle muhtarları söz alarak fikir ve önerilerini paylaştılar. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HASAN YILMAZ HASAN YILMAZ:
    Hükümet konağınn karşısındaki eski Meclis binasının tadilatına başlayalı 1 yılı geçmiştir ve haala bitirilemedi , Topu topuna içinde 6 oda vardır , haala neden bitirilemiyor anlamış değiliz. İşte bu yüzden kaybediyor CHP 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement