Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru
03.08.2014 17:17

AK Parti Van milletvekilleri, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimi kapsamında Muradiye, Saray ve Çaldıran ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Van milletvekilleri, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimi kapsamında Muradiye, Saray ve Çaldıran ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekilleri Fatih Çiftçi, Burhan Kayatürk ve Mustafa Bilici, Muradiye, Saray ve Çaldıran ilçelerindeki esnafı ziyaret ederek, cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan milletvekilleri, AK Parti hükümetleri dönemlerinde Türkiye'de yaşanan değişim ve gelişmelerle ilgili esnaf ve vatandaşlara bilgi verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılan düzenleme ile milletin iradesiyle gerçekleştiğini anlatan milletvekilleri, "Cumhurbaşkanımızı, siz esnafımız, çiftçimiz, işçimiz yani cumhur seçecek. Cumhurbaşkanı kendisini seçen koalisyon hükümetine ve milletvekillerine karşı değil millete hesap verecek. Milletin adamı olacak. Tarafsızlığını hep milletten yana kullanacak" diye konuştu.

Milletvekilleri ve beraberindeki partililer, daha sonra ilçelerdeki parti binalarında seçim istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika


Advertisement