AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir il kongresi öncesi yaptığı ilçe ziyaretlerine Aliağa, Menemen, Çiğli ve Karşıyaka ile devam etti.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir 5'inci olağan il kongresi öncesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Delican son olarak, Aliağa, Menemen, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerinde gençleri ve kadınları siyasete davet eden Bülent Delican, "Kadınların AK Parti'de siyaset yapmasının şimdiki Cumhurbaşkanımız ve partimizin eski Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emaneti. Benim yönetimimde 15 kadın var. Ben bu çizgiyi korumaya devam edeceğim. Kadın Kollarımızda ilçe kongrelerini tamamlıyor onlarda da değişiklikler yapılıyor. Siyasi partiler çok canlı organizmalar. AK Parti bu siyasi partiler arasında en ve en hareketli olanı. Bizim kadın sayımız şimdiki Cumhurbaşkanımızın genel başkanken bıraktığı bir emanet. Türkiye'de kadınlar hep siyasetten uzak tutuldu. Kadınlar aldığı kararlardan kolay kolay vazgeçmezler. Erkek hegemonyası kadını bir şekilde kadını siyasetten uzaklaştırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız o dönem bunu gördü ve kadınları siyasete davet etti" dedi.
"İZMİR DIŞINDAN ADAY OLAN ADAYLARA HAYIR DEMEYİZ"
Delican, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ama İzmir dışından da Binali Yıldırım gibi İzmir'i sahiplenen, etkin, çalışkan İzmir'in ağabeyi olan bir büyüğümüze de asla hayır demeyiz. Partimizin dinamikleri, İzmir'in dinamikleriyle birleştiği zaman çok güzel bir sinerji yaratıyor. Teşkilatın içinden milletvekilleri olması en çok istediğimizdir. Ben de teşkilatçı bir il başkanı olarak, teşkilat içindeki arkadaşlarımın milletvekili olmasını isterim. Bu konuda emekler veriyor, İzmir'in sorunlarını biliyorlar. Bunların değerlendirilmesi gerekiyor." - İZMİR
Son Dakika › Yerel › Delican'dan Gençlere ve Kadınlara Siyaset Çağrısı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?