Demokrat Parti'de Görev Dağılımı - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti'de Görev Dağılımı

Demokrat Parti\'de Görev Dağılımı

Demokrat Parti (DP) il kongresinde göreve gelen yeni yönetim görev dağılımını yaptı.

20.11.2013 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) il kongresinde göreve gelen yeni yönetim görev dağılımını yaptı. Yerel seçimler öncesi Marmaris'te Ak Parti'den tekrar yuvaya dönen Mustafa ve Fethiye'de üç dönem MHP'den Belediye Başkanı seçilen Behçet Saatcı'yı DP Belediye Başkan adayı gösteren Demokrat Parti'nin İl kongresine Genel başkan Gültekin Uysal da katılmıştı.

Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığında yeniden İl Başkanı seçilen Zekai Alper seçilirken,

Alper; yaptığı açıklamada, "Demokrat Parti'ye katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönem Demokrat Parti ile aşılacaktır. Bu konuda Genel Başkanımız Gültekin Uysal'ın yönlendirmeleri doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Gün Demokratların günüdür" dedi.

Demokrat Parti Muğla İl Yönetiminde görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti. İsmet Köse Teşkilat Başkanı ve Başkan Vekili, Seçim İşleri Başkan vekili Nurettin Mutlu, Seçim İşleri Sorumlu Başkanı Nevzat Baş, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanları İsmail Ökten, ve Tolga Tan Demir, Sosyal İşlerden Sorumlu Başkanlar Neşet Tirimoğulları ve Mustafa Atasever, Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Ayten Arslan, Basın ve Propaganda Başkanı Selahattin Birgili, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkanlar Kadri Uslu, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Mehmet Cenk Şahbudak Kadın Kollarından sorumlu Başkanlar Arife Senger ve Sadıka Üstündağ, İl Genel Sekreteri Yusuf Yıldız ve İl Muhasibi Turgut Karaca. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti'de Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement