Dengeli Besleniyorum' Resim Yarışması Birincileri Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Dengeli Besleniyorum' Resim Yarışması Birincileri Ödüllerini Aldı

Dengeli Besleniyorum\' Resim Yarışması Birincileri Ödüllerini Aldı

Aydın’da Yemekte Denge Eğitimini alan öğrenciler arasında düzenlenen “Dengeli Besleniyorum” resim yarışmasında derece alan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

09.06.2014 09:02

Aydın'da Yemekte Denge Eğitimini alan öğrenciler arasında düzenlenen "Dengeli Besleniyorum" resim yarışmasında derece alan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İşbirliğiyle 8-10 yaş grubu çocuklarının yeterli ve dengeli beslenmeyi eğlenerek öğrenebilmesi için başlatılan Yemekte Denge Eğitim Projesi'nin 2013-2014 yılı Aydın'da tamamlandı.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle Aydın ilinin de içinde bulunduğu toplam 10 ilde ve 500 okulda yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi Aydın Efeler ilçesinde Eylül ve Ekim ayı içerisinde başlatıldı. İl Proje Koordinatörleri tarafından pilot 50 özel ve resmi ilkokulda 536 sınıf öğretmeni tarafından 2,3 ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan 11 bin 901 öğrencinin sisteme kayıtları yapılarak yürütüldü. Proje sonunda da öğrencilere 'Dengeli Besleniyorum' konulu resim yarışması düzenlendi.

Yemekte Denge Eğitimini alan öğrenciler arasında düzenlenen "Dengeli Besleniyorum" resim yarışmasında derece alan öğrenciler için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde ödül töreni yapıldı.

Tören İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Taşpınar, projeden sorumlu Şube Müdürü Yücel Mavi, SÜGAV Bilim Kurulu Üyelerinden Bil Ergin ve Prof. Dr. Mustafa Üçüncü ile ödül alan okulların müdürleri, müdür yardımcıları, dereceye giren öğrenciler ile sınıf öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Resim yarışmasında birinci olan Yedieylül İlkokulu 2/E Sınıfı öğrencisi Damlasu Karagöz'e bisiklet, ikincilik ödülü alan Umurlu Umurbey İlkokulu 3/A Sınıfı öğrencisi Neşe Aydın'a Kablosuz MP3 çalar, üçüncülük ödülü alan Cumhuriyet İlkokulu 3/A Sınıfı öğrencisi Emirhan Demir'e ise frenli üç tekerlekli scooter verildi.

Ayrıca törende İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Taşpınar'a, ilde projeden sorumlu şube müdürü Yücel Mavi'ye, ödül alan okulların müdürlerine, müdür yardımcılarına ve sınıf öğretmenlerine plaket takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dengeli Besleniyorum' Resim Yarışması Birincileri Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement