Denizli'de Hırsızları Götürmeyi Unuttuğu Bilgisayar Ele Verdi - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Hırsızları Götürmeyi Unuttuğu Bilgisayar Ele Verdi

Denizli'de bir marketten hırsızlık yapan kişiler, güvenlik kamerası kayıtlarının tutulduğu ve bağlantılarını sökmelerine rağmen yanlarında götürmeyi unuttukları bilgisayar ele verdi.

16.02.2013 16:44

Denizli'de bir marketten hırsızlık yapan kişiler, güvenlik kamerası kayıtlarının tutulduğu ve bağlantılarını sökmelerine rağmen yanlarında götürmeyi unuttukları bilgisayar ele verdi.

Adalet Mahallesi 29 Ekim Bulvarın'da Hasan Ceylan'a ait markete giren hırsızlar, 20 bin lira değerinde sigara ve içki alıp kaçtı.

İşyeri sahibinin şikayeti üzerine olay yerinde inceleme yapan polis ekibi, güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği bilgisayarı, kabloları sökülmüş vaziyette buldu.

Bilgisayarın bağlantılarını yaparak görüntüleri inceleyen polis, marketin kepenklerini demir makasıyla keserek içeri giren kar maskeli 2 kişinin raflardaki sigara ve içkileri topladıklarını, son olarak da güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiği bilgisayar kasasını söktüğünü belirledi.

Şüphelilerin söktükten sonra yanlarında götürmeyi unuttukları bilgisayar sayesinde kimlikleri tespit edilen şüphelilerden 16 yaşındaki Ç.O'yu gözaltına alan polis, bu zanlının evinde yapılan aramada olayda kullanıldığı değerlendirilen demir kesme makası ile kar maskeleri ele geçirdi.

Emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edilen Ç.O, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın faili olarak belirlenin ikinci kişinin arandığı bildirildi.

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek/ Senem Yazıcı

Yayıncı: Ufuk Kırabalı - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Hırsızları Götürmeyi Unuttuğu Bilgisayar Ele Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement