Didim Heyetinden Yeni Yunan Başkonsolosuna Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Didim Heyetinden Yeni Yunan Başkonsolosuna Ziyaret

Didim Heyetinden Yeni Yunan Başkonsolosuna Ziyaret

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ öncülüğündeki heyet, görevine yeni başlayan İzmir’in Yunanistan Başkonsolosu Argyro Papoulia’yı ziyarette bulundu.

09.06.2016 15:04

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ öncülüğündeki heyet, görevine yeni başlayan İzmir'in Yunanistan Başkonsolosu Argyro Papoulia'yı ziyarette bulundu.

Ziyarette Başkan Atabay'a Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Belediye meclis üyemiz ve DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla ile Belediye meclis üyesi Sinan Ceyhan eşlik etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen tanışma ziyaretinde Leros ile gerçekleşen kardeş şehir protokolü konuşulurken görüşme de iki önemli konuda ele alındı. Didim'de mobil vize bürosunun açılması ve tek kapı vizesi gerçekleşmesi konusu da görüşüldü. Başkan Atabay tarafından Didim'e davet edilen Yunanistan Başkonsolosu en kısa sürede bu ziyareti gerçekleştireceğini belirtti ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Heyetinden Yeni Yunan Başkonsolosuna Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement