Didim Ziraat Odası'ndan Sgk İlçe Müdürü Kocaoğlu'na Ziyaret. - Son Dakika
Yerel

Didim Ziraat Odası'ndan Sgk İlçe Müdürü Kocaoğlu'na Ziyaret.

Didim Ziraat Odası\'ndan Sgk İlçe Müdürü Kocaoğlu\'na Ziyaret.

Didim Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri, SGK Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

19.07.2013 16:38

Didim Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri, SGK Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Didim Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Gökdemir, Oda Meclis Başkanı Kemal Ak, Oda Yönetim kurulu üyeleri Ali Osman Çolak ve Yaşar Killi oluşan Ziraat Odası heyeti SGK Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Oda Başkanı Bahattin Gökdemir, Oda olarak her hafta Sosyal Güvenlik Kurumu ile işlemlerinin olduğunu hatırlatarak "Odamıza her hafta üye olanlar oluyor, onlarında SGK ile işleri oluyor, bu noktada Didim'de SGK'nin açılması memnuniyet verici… Biz bunu çok önemsiyoruz. İlçemiz ve Ülkemiz adına yeni merkezimin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

SGK Didim İlçe Merkez Müdürü Rıfat Kocaoğlu ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Başta Esnaf Odası, Ziraat Odası ve Şoförler Odası olmak üzere bir çok oda, kooperatif ve dernekler iş ve işlemleri için bize başvuruyor. Zaten odaların üyeleri doğal olarak ta bizlerinde üyeleri; Didim'de bu noktada hizmet verilmesini önemsiyoruz. Zaten şu aşamada da hizmetlerimiz başladı ve devam ediyor" dedi.

Ziyarette Oda yönetimi Didim'in tarımı ve ürün çeşitliliği noktasında Kocaoğlu'na bilgiler aktardı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ziraat Odası'ndan Sgk İlçe Müdürü Kocaoğlu'na Ziyaret. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement