Dünya Şampiyonu Bilek Güreşçilerinden Başkan Karabacak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dünya Şampiyonu Bilek Güreşçilerinden Başkan Karabacak'a Ziyaret

Dünya Şampiyonu Bilek Güreşçilerinden Başkan Karabacak\'a Ziyaret

Malezya’nın Kuala Lumpur şehrinde yapılan 37. Dünya Bilek Şampiyonası’nda bir şampiyonluk bir de 3.’lük alan Darıcalı bilek güreşçileri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak’ı ziyaret ettiler.

22.10.2015 12:21

Malezya'nın Kuala Lumpur şehrinde yapılan 37. Dünya Bilek Şampiyonası'nda bir şampiyonluk bir de 3.'lük alan Darıcalı bilek güreşçileri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak'ı ziyaret ettiler.

Kuala Lumpur şehrinde yapılan 37. Dünya Bilek Şampiyonası'nda, 21 yaşaltı 80 kiloda Dünya Şampiyonu olan Oğuzhan Koçak ile büyüklerde ise Dünya üçüncüsü olan babası Atilla Koçak, Darıca haklı tarafından coşku ile karşılandı. Daha önce katıldığı bir çok Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında ülkemizi başarıyla temsil ederek bir çok madalya kazanan Darıca Belediyesi Zabıta personellerinden olan milli sporcu Atilla Koçak ve oğlu Oğuzhan Koçak 37. Dünya Bilek Şampiyonası'nda kazandıkları madalyalarla Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Karabacak ise daha öncede birçok şampiyonadan madalyayla dönerek kendilerine büyük mutluluk yaşatan personeli Atilla Koçak ve oğlu Oğuzhan Kocaç'ı tebrik ederek, Oğuzhan'ın ilerde daha büyük başarılar elde edeceğine olan inancını dile getirdi. Başkan Karabacak, Darıca'nın son yıllarda sportif organizasyonlarda elde ettiği başarıların altını çizerek, "Darıca sporda bölgemizin markası haline geldi. Gerek Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü'nün elde ettiği başarılar ve gerekse ilçemizde düzenlediğimiz uluslararası organizasyonlarla bölgemizin tanıtımını en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyoruz. Darıca bundan sonrada yapacağı sportif etkinliklerle gençlerin önünü açacaktır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Şampiyonu Bilek Güreşçilerinden Başkan Karabacak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement