Düzce Belediyesinin İşçisine Borcu Yok - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce Belediyesinin İşçisine Borcu Yok

Düzce Belediyesinin İşçisine Borcu Yok
25.09.2013 15:48

Düzce Belediye tarihinde bir ilk gerçekleşti ve belediyenin işçisine hiç borcu kalmadı.

Düzce Belediye tarihinde bir ilk gerçekleşti ve belediyenin işçisine hiç borcu kalmadı. Belediye işçilerinin bağlı olduğu Belediye İş Sendikası sendikal haklara gösterdiği duyarlılıktan ötürü Belediye Başkanı İsmail Bayram'a plaket takdim etti.

Belediye İş Sendikasına bağlı olarak Düzce Belediyesi'nde çalışan işçilerin belediyeden ikramiye alacakları kalmadı. Düzce Belediye tarihinde ilk kez işçilerin belediyeden alacakları kalmadı. Belediye İş Sendikası Düzce Şube Başkanı Ertuğrul Güler ve işyeri temsilcileri bu nedenle Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler ve plaket takdim ettiler. Sendika Başkanı Ertuğrul Güler, Başkan Bayram'ın işçi alacaklarına karşı çok hassas davrandığını belirterek "Sendikal hak ve özgürlüklere gösterdiği özen ve işçinin, emekçinin yanında olmasından dolayı Başkanımıza plaket verdik" dedi.

Güler, sözleşmeden kaynaklanan ikramiyelerin tamamının ödendiğini, belediyeden alacaklarının kalmadığını söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Belediyesinin İşçisine Borcu Yok - Son Dakika


Advertisement