Eczacıbaşı Askaynak'tan Yeni Sanayi Sitesi Koopertaifinde Tanıtım - Son Dakika
Yerel

Eczacıbaşı Askaynak'tan Yeni Sanayi Sitesi Koopertaifinde Tanıtım

Eczacıbaşı Askaynak\'tan Yeni Sanayi Sitesi Koopertaifinde Tanıtım

Eczacıbaşı markası adı alında faaliyetlerini sürdüren Askaynak kaynak makineleri ve ekipmanları Çorlu Bölge bayileri ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi merkez binası yanında düzenlenen tanıtım organizasyonu ile sanayi esnafı ile bir...

17.10.2012 19:49

Eczacıbaşı markası adı alında faaliyetlerini sürdüren Askaynak kaynak makineleri ve ekipmanları Çorlu Bölge bayileri ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi merkez binası yanında düzenlenen tanıtım organizasyonu ile sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Düzenlenen tanıtım ve bilgilendirme organizasyonunda Eczacıbaşı- Lincoln Elektrik Askaynak Şirketi adına Genel Müdür Ahmet Sevik, Satış Müdürü İzzet Alkın, Marmara Bölge Yöneticisi Barış Bakır ve Teknik Eğitim Yöneticisi Erkan Komaç ile birlikte 14 kişilik ekip gün boyu Çorlu Yeni Sanayi Sitesi esnafına ürünlerinin ve ürünlere bağlı ekipmanların tanıtımını gerçekleştirdi.

Yeni Sanayi Sitesi esnafı,

düzenlenen tanıtım organizasyonuna yoğun katılım gösterirken Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı, Çorlu Mesleki Eğitim ve Çıraklık Okulu Müdürü Caner Baysal'da stantlarda incelemelerde bulundu. En son teknoloji, kaynak ürünleri, taşlama cihazları ve kesme takımlarının uygulamalı şekilde tanıtıldığı organizasyonda standı ziyaret eden esnafa çeşitli ikramlarda bulunulurken etkinlik sonunda yapılan çekiliş ile kaynak makinesi ve ekipmanlarından oluşan hediyeler de verildi.

Eczacıbaşı-Askaynak Şirketi adına açıklamalarda bulunan Teknik Eğitim yöneticisi Erkan Komaç Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi esnafının göstermiş olduğu alakadan dolayı memnuniyeti dile getirirken: "Çorlu'da Yeni Sanayi esnafımıza son teknoloji cihazları, bu cihazların kullanımı ve bu cihazlarla birlikte kullanılacak ekipmanları tanıtarak, uygulamalı şekilde anlatarak ve problemleri varsa çözüm yolları bularak birlikte daha güzel işlere imza atmanın hedefini güdüyoruz. Çorlu'da 6 bayiimizin yanında bir de teknik servisimiz mevcut.

Bundan sonra ki süreçte esnafımızın dilediği anda yanında olacak ve problemlerinde çözüm ortağı olacağız" dedi.

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı da "Sanayi esnafımızın bilgilendirilmesi ve uygulamalı şekilde bu ürünleri tanıması esnafımızın adına bizleri de mutlu etmiştir" dedi.

(SŞ - )

17.10.2012 19: 26: 10

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eczacıbaşı Askaynak'tan Yeni Sanayi Sitesi Koopertaifinde Tanıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement