Edirne Askeri Hastanesi Şehitliği Projesi" - Son Dakika
Yerel

Edirne Askeri Hastanesi Şehitliği Projesi"

Edirne Askeri Hastanesi Şehitliği Projesi"

Proje kapsamında yapılacak şehitlik anıtı için protokol imzalandı.

11.08.2014 19:08

"Edirne Askeri Hastanesi Şehitliği Projesi" kapsamında yapılacak şehitlik anıtı için protokol imzalandı.

Edirne Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Vardar, Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkan Yardımcısı Faruk Çiftçi arasında, şehitlikteki orman ve abide yapımı için proje ortaklığı protokolü imzalandı.

Gürkan, imza törenin ardından yaptığı açıklamada, projenin Türkiye'nin ikinci büyük şehitliği olacağını belirtti.

Şehitlik projesinde, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bir bilim adamı titizliğinde iğne ile kuyu kazar gibi sürekli bir çalışma yaptığını vurgulayan Gürkan, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyetini devlet yapan bizim şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Biz belediye olarak böyle değerlendiriyoruz. Bu proje Edirne için gurur meselesi olacaktır. Bunu el birliği ile ecdadımıza, evlatlarımıza ve ülkemize yakışan bir proje gerçekleştireceğiz. Edirne Belediye Başkanı olarak, katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz."

Proje ortaklığı protokolü imza törenine, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Muhittin Arel ve Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Müdürü Muhittin Kazancı da katıldı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Askeri Hastanesi Şehitliği Projesi' - Son Dakika


Advertisement