Edirne'de Aile Hekimlerine Madde Bağımlılığı Konusunda Seminer Verildi - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Aile Hekimlerine Madde Bağımlılığı Konusunda Seminer Verildi

Edirne\'de Aile Hekimlerine Madde Bağımlılığı Konusunda Seminer Verildi

Cansuyu projesi kapsamında Edirne İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün de desteğiyle Edirne genelinde aile hekimlerine madde bağımlılığı konusunda seminer verildi.

13.03.2014 16:53

Cansuyu projesi kapsamında Edirne İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün de desteğiyle Edirne genelinde aile hekimlerine madde bağımlılığı konusunda seminer verildi.

Madde Bağımlılığına dikkat çekmek ve yapılan bağımlılıkla mücadele kapsamında Edirne genelinde görev yapan Aile Hekimlerinin enerjilerinden ve tecrübelerinden yararlanmak amacıyla eğitim semineri düzenlendi.

Uzunköprü Halk Eğitim Merkezi, Keşan Halk Eğitim Merkezi ve son olarak da Edirne Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen seminerlere, Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü'nden yetkililer de katıldı.

Yapılan toplantıda Polis Memuru Hatice Barışıkdemir, bağımlılık yapan maddelerin içeriğini ve katıldığı operasyonlardaki yaşadığı mesleki tecrübelerini anlattı. Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi Personeli Uzm. Psikolojik Danışman Esra Selvi gençleri bağımlılığa iten nedenler konusunda bilgi verdi. Konuyu son derece dikkat ve ilgiyle dinleyen aile hekimleri yapılan çalışmadan dolayı teşekkür ettiklerini ve proje kapsamında her türlü desteğe hazır olduklarını söylediler. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Aile Hekimlerine Madde Bağımlılığı Konusunda Seminer Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement