Edremit'te Madalyasız Satranç Turnuvasına Tepki - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Madalyasız Satranç Turnuvasına Tepki

Edremit\'te Madalyasız Satranç Turnuvasına Tepki

2014 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’na katılmak isteyenler için düzenlenen Edremit Küçükler İlçe Satranç Turnuvası’nda madalya krizi yaşandı.

29.12.2013 14:24

2014 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'na katılmak isteyenler için düzenlenen Edremit Küçükler İlçe Satranç Turnuvası'nda madalya krizi yaşandı.

2002-2003, 2004-2005, 2006-2007 doğumlu öğrencilerin katıldığı yarışma büyük heyecan içinde Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlendi. 2 gün kıran kıran geçen satranç turnuvasına 99 öğrenci katıldı.

Yarışmada, 2002-2003,doğum tarihli öğrencilerden birinci Furkan Berke Kayıkçı, Abdullah Erenkeskin ikinci, Batuhan Dağ ise üçüncü, 2004-2005 doğum tarihli öğrencilerden Emre Kaan Çiçek birinci, Gökdeniz Cimin ikinci, Serhat Atlı üçüncü, 2006-2007 doğum tarihli öğrencilerden, Yusuf Emre Keskin birinci, Ali Türk ikinci ve Egehan Mertoğlu ise üçüncü oldular.

Turnuva sonrası ise madalya verilmemesi velilerin büyük tepkisine neden oldu. Veliler, tepkilerini AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak il ve ilçe federasyon yetkililerini arayarak bildirdiler. Balıkesir İl Temsilcisi Naci Erdem ise, "Madalya ile ilgili olarak istem mailinin kendisine ulaşmadığını iddia ederek zaten madalyaları biz vermiyoruz. İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından veriliyor. Ancak kazanılmış hak kaybolmaz. Girişimlerde bulunarak hafta içi törenle gecikmeli de olsa dereceye giren öğrencilere madalyaları törenle verilir "dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Madalyasız Satranç Turnuvasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement