Elektrik Kesintisi Vatandaşı Dondurdu - Son Dakika
Yerel

Elektrik Kesintisi Vatandaşı Dondurdu

Elektrik Kesintisi Vatandaşı Dondurdu

Bursa'da elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan bakım onarım çalışmaları sebebiyle bazı ilçelerde elektrik kesintisi olması vatandaşları sıkıntıya düşürdü.

13.12.2013 17:48

Bursa'da elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan bakım onarım çalışmaları sebebiyle bazı ilçelerde elektrik kesintisi olması vatandaşları sıkıntıya düşürdü.

UEDAŞ'tan alınan bilgiye göre, bakım onarım çalışmaları çerçevesinde merkez Yıldırım, Nilüfer, Osmangazi ve Mudanya ilçeleri ile Karacabey'de belirli aralıklarla elektrik kesintileri oldu. Elektrik kesintisinden haberi olmayan vatandaşlar, bir süre elektrikten faydalanamazken, çok sayıda esnaf ise kesintiler sebebiyle mağdur olduklarını söyledi. Kış mevsiminde elektrik kesintileri sebebiyle ısıtıcılarını çalıştıramayan vatandaşlar, gündüz saatlerinde yapılan kesintiler yüzünden elektrik dağıtım şirketine tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada, bugün Yıldırım ilçesinde Karaağaç Mahallesi, İpekçilik Caddesi, Kaymakam Nihat Caddesi, Şükrünahili Sokak, Bölüm Sokak ve bu sokaklara bağlı sokakların bir bölümü; Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Mahallesi, Demirtaşpaşa Mahallesi, Hacı İlyas Mahallesi'nin bir bölümü, Maksem Mahallesi'nin bir bölümü, Tahtakale Mahallesi'nin bir bölümü, Aktarhüssam Mahallesi, İntizam Mahallesi, Selimiye Mahallesi, Hocahasan Mahallesi, Altıparmak Mahallesi, Çırpan Mahallesi, Şehabettinpaşa Mahallesi, Koğukçınar Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Çınar caddesi, Çınar Sokak, Altınbaşak Sokak, Uğurlu Sokak ve bazı köyler; Gürsu ilçesi 242-248-250-252-243-250-236-238-240 numaralı sokaklar; Nilüfer ilçesinde Dörtçelik Çocuk Hastanesi, Ertuğrul Mahallesi 110. Sokak, 125. Sokak, 126. Sokak. 122. Sokak ve Doğan Avcıoğlu Caddesi'nin bir kısmında belirli saat aralıklarında elektrik kesintisi yapıldı.

Ayrıca Karacabey ilçesinde bakım onarım çalışmaları çerçevesinde Okçular köyü, Şahmelek köyü, Recep Demir Çiftliği, Abdullah Beyhan Çiftliği, S. Batu Çiftliği ve bu bölgede bulunan zirai sulama aboneleri elektrik kesintisinden etkilendi. Mudanya ilçesinde ise Işıklı köyünde elektrik kesintisi yapıldı.

Yetkililer, önümüzdeki günlerde de elektrik kesintileri olabileceğini bildirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elektrik Kesintisi Vatandaşı Dondurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement