Emekli Vali Yardımcısı Metin Çınar'a Hizmet Anısı Vali Tuna Tarafından Verildi - Son Dakika
Yerel

Emekli Vali Yardımcısı Metin Çınar'a Hizmet Anısı Vali Tuna Tarafından Verildi

Emekli Vali Yardımcısı Metin Çınar\'a Hizmet Anısı Vali Tuna Tarafından Verildi

Bilecik Vali Yardımcılığı görevindeyken emekliye ayrılan Metin Çınar’a, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen hizmet anısı, Vali Güngör Azim Tuna verdi.

15.03.2016 18:36

Bilecik Vali Yardımcılığı görevindeyken emekliye ayrılan Metin Çınar'a, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen hizmet anısı, Vali Güngör Azim Tuna verdi.

Valilik makam odasında gerçekleştirilen ziyaret esnasında konuşan Vali Tuna, ülkenin ve milletin kalkınması, yücelmesi ve çağdaş uygarlık seviyesine ulaşması yolunda yaptığı hizmetlerden dolayı İçişleri Bakanlığı'nın Metin Çınar'a bu hizmet anısını layık gördüğünü söyledi. Vali Tuna, " Eskişehir'de de görev yaptığınız süre içerisinde büyük bir fedakarlıkla yerine getirdiğiniz hizmetleriniz her zaman takdir ve şükranla anılacaktır. Bundan sonra ki yaşantınızda ailenizle birlikte, sağlık ve mutluluk dolu bir hayat yaşamanızı temenni ediyorum" şeklinde ifade kullandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen hizmet anısını almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çınar ise, Eskişehir'de görev yaptığı dönemde kendine yardımcı olan herkese teşekkürlerini iletti.

Mesleğe Bolu Kaymakam adayı olarak başlayan Metin Çınar sırasıyla; Yığılca, Gerger, Boyabat, Silifke, Havza ve Görele ilçelerinde kaymakamlık, Sivas, Çanakkale, Eskişehir ve Bilecik illerinde vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Vali Yardımcısı Metin Çınar'a Hizmet Anısı Vali Tuna Tarafından Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cezri ERTUĞ: Metin Çınar Beye uzun ömür ve sağlıklar diliyorum.Havza da görev yaptığı hizmetlerden dolayı memnuniyetimiz sonsuzdur. 0 0 Yanıtla

Advertisement