Engelli Gençlerin Sertifika Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Engelli Gençlerin Sertifika Heyecanı

Engelli Gençlerin Sertifika Heyecanı

Engellilere yönelik düzenlenen 4 aylık bilgisayar işletmenliği eğitimini başarıyla tamamlayan engelli gençler, sertifikalarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın elinden aldı.

06.06.2011 08:44

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar tarafından Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği'ne tahsis edilen Altınova Hizmet Binası'nda düzenlenen sertifika törenine Bursa protokolünün önde gelen isimleri ve engelli gençler ile aileleri katıldı. Tören de konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, engellilerimizin ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve sorunların giderilmesi noktasında çok önemli adımlar attıklarına dikkati çekti.

Resmi kurumların yanı sıra sivil toplum kuruşlarının da toplumu ilgilendiren konulara duyarlı yaklaştığına değinen Dündar "Bizler vatandaşın sesine kulak verirken aynı hassasiyetle gönüllerini ortaya koyan bu dostlarımıza da elimizden gelen desteği sağlıyoruz" dedi. Binada yaşanan asansör sıkıntısını da çözeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Dündar, engellilerin eğitiminde emeği geçen herkesi kutladı.

Törene katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, İşkur Temsilcisi Kazım Tilki, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi Başhekimi Ramazan Akkuş da gençlere sertifikalarını verdi. Mutlulukları yüzlerinden okunan gençlere fidan da dağıtan Dündar, onlarla bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Engelli Gençlerin Sertifika Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement