Engelsiz Kahve Gençlerin Uğrak Mekanı - Son Dakika
Yerel

Engelsiz Kahve Gençlerin Uğrak Mekanı

Engelsiz Kahve Gençlerin Uğrak Mekanı

Ödemiş Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerinden olan Engelsiz Kahve toplumun her kesiminden büyük ilgi görüyor.

15.02.2012 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerinden olan Engelsiz Kahve toplumun her kesiminden büyük ilgi görüyor. Engelli bireylerin toplumla kaynaşmasının amaçlandığı Engelsiz Kahve aynı zamanda gençlerin de uğrak mekanları arasına girdi. Öğrencilerin zaman zaman ödevlerini de yaptığı kahvede engelli bireyler de kendileri için oluşturulan özel bilgisayar ve oyunlarla hoşça vakit geçiriyor.

Engelli bireylerden oluşan hizmet ekibiyle her gün hizmet veren kahve bulunduğu bölgeye hareketlilik getirmesiyle dikkatleri çekiyor. Engelli bireylerin sportif karşılaşmaları takip etmeleri için stada açılan bir tribüne sahip olan Engelsiz Kahve'de günde 500 bardaktan fazla çay satıldığı öğrenilirken, maç günlerinde bu rakamın daha da arttığı ifade edildi. Engelsiz Kahve'de zaman zaman oturulacak masa bulunamadığını, özellikle gençlerin ve kadınların buluşma mekanı haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Bekir Keskin, bu projede amaçlarına ulaştıklarını söyledi.

Engellilerin toplumla iç içe olmasının çok önemli olduğuna vurgu yapan Keskin, "Engelli vatandaşlarımız için hazırladığımız bu nezih mekanın tüm halkımız tarafından tercih edilmesi amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. Günün her saatinde Engelsiz Kahve'nin kalabalık olması çok anlamlı. Saracoğlu Stadı çevresine de büyük hareketlilik getirdi. Yeniden düzenlediğimiz Çamlık Park ile bu mekanı bütün olarak ele alıyoruz. Çamlık Park'ta da yine belediyemize ait bir kafeterya daha yer alacak. Çamlık'ta çalışmalar bahar mevsiminde tamamlandığında Saracoğlu Stadı çevresi halkımızın güzelce vakit geçireceği bir görünüme kavuşacak" ifadelerini kullandı.

(AG-AH-)

15.02.2012 10: 47 TSİ

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelsiz Kahve Gençlerin Uğrak Mekanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement