Ensar Vakfı Bilecik Şubesi Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Ensar Vakfı Bilecik Şubesi Açılış Töreni

Ensar Vakfı Bilecik Şubesi Açılış Töreni

Vakfın Bilecik Şubesi, törenle açıldı.

27.02.2014 18:11

Ensar Vakfı Bilecik Şubesi, törenle açıldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'ndeki törende yaptığı konuşmada, vakıf ve derneklerin, sosyal yaşantının vazgeçilmez bir parçası olduğunu ifade etti.

Halka hizmet anlayışıyla yola çıkan ve emeği geçen tüm dernek, vakıf ve sivil toplum örgütlerine teşekkür eden Yağcı, "Ben, hak ve halk yolunda hizmet amacı olarak kurulan bu vakıflarımızı, derneklerimizi ve sivil toplum örgütlerimizi karanlık bir gecede ortaya çıkan yıldızlar olarak görüyorum. Bazıları bizlere yönümüzü gösteriyor, bazıları o akşama huzur ve aydınlık veriyor. İşte, Ensar Vakfı da o yıldızlardan birisi ve 35 yıldır ülkemize aydınlık veriyor, yol gösteriyor ve yön veriyor" ifadelerini kullandı.

Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader ise Vakfın Bilecik Şubesi'nin kente hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu da vakfın Türkiye genelinde yaptığı hizmetleri ve gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

Ensar Vakfı Bilecik Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya'nın da bir konuşma yaptığı program Ensar Vakfı tanıtım filmi, plaket takdimi, ikramlar ve Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Mehter Takımı'nın konseriyle devam etti.

Daha sonra mehter eşliğinde kortej yürüyüşüyle şube açılışının yapılacağı binaya gelen Yağcı ve beraberindekiler, duaların ardından açılış kurdelesini kesti.

Törene, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Yusuf Fidan, CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Sungur Turan ve CHP İl Örgütü üyeleri, MHP İl Başkanı Sabri Erarslan, MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Meral, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Turgut ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ensar Vakfı Bilecik Şubesi Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement