Erciyes Star Gazetesi Yazarlarından Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

Erciyes Star Gazetesi Yazarlarından Beğeni Topladı

Erciyes Star Gazetesi Yazarlarından Beğeni Topladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Star Medya Yayıncılık Sahibi Tevhit Karakaya, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi yazarları Prof.Dr.Eser Karakaş ve Sibel Eraslan ile Erciyes'e çıkarak Erciyes Kış...

06.04.2012 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Star Medya Yayıncılık Sahibi Tevhit Karakaya, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi yazarları Prof. Dr. Eser Karakaş ve Sibel Eraslan ile Erciyes'e çıkarak Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'ni usta gazetecilere yerinde anlattı.

Star Gazetesi'nin Kayseri'de düzenlediği "Anadolu Merkezli Ekonomik Kalkınma ve Sosyal Gelişme" konulu panel için Kayseri'de bulunan gazeteciler, panel öncesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni gezdi.

Başkan Özhaseki'nin ev sahipliğinde yapılan gezide, Erciyes'e yapılan yatırımları yerinde gören ve etkilendiklerini açıkça ifade eden gazeteciler, Başkan Özhaseki'yi böyle bir projeyi hayata geçirdiği için tebrik ettiler.

Erciyes'ten çok etkilendiğini ifade eden Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, Erciyes Kış sporları ve Turizm Merkezi Projesi'nin sadece Kayseri için değil, tüm Türkiye için önemli bir proje olduğunu kaydetti. Erciyes'te hayata geçen bu projenin Türkiye standartlarının üzerinde olduğunu kaydeden Karaalioğlu, Erciyes Projesi için "Türkiye'nin kendini dünyaya marka olarak tanıtırken gururla sunabileceği, temiz, düzgün yeni, hedefleri belli bir proje" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin kendi imkanlarını kullanamadığı ile ilgili yakınmaların yıllardır

olduğunu hatırlatan Karaalioğlu, "Erciyes Projesi bu yakınmayı bir kenara bırakarak gereğini yapmış bir aklın eseri. Bunun için Kayseri'yi kutlamak lazım. Erciyes; bu altyapısıyla, bu gücüyle, bu yapılanmasıyla, teleferiğiyle, otelleriyle, dünya standartlarında pistleriyle ve kış turizmine çok uygun karıyla bambaşka bir yer olacak. Erciyes'in önü açık. Bu projeyi hayata geçirenleri tebrik ediyorum. Bu aklı, bu vizyonu da özellikle tebrik ediyorum." diye konuştu.

Star Gazetesi Yazarlarından Eser Karakaş ise Başkan Özhaseki'yi bu projeden dolayı kutlayarak şöyle konuştu: "Erciyes gibi muazzam bir dağın böyle bir turistik yatırıma dönüştürülmesi çok hoş bir şey. Biraz önce Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız bunu ne kadar getirisi yüksek bir proje olduğunu anlattı. Sanayiden çok daha fazla getirisi olan bir yatırım bu. Erciyes projesi için bütün Kayseri'yi kutlamak lazım ve Kayseri'yi böyle bir projeye kavuşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür etmek lazım. Erciyes'e ilk kez çıkıyorum ve gördüklerimden çok etkilendim. Muazzam modern tesisler var. Erciyes çok güzel. İnşallah burası Kayseri'nin zenginliğine zenginlik katar ve buradan kayak şampiyonları çıkar, önemli kayakçılar yetişir. 2 bin 600 metreden nefes almak bile çok güzel. Bu projede emeği geçenleri tekrar tebrik ediyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciyes Star Gazetesi Yazarlarından Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement