Ereğli'de İngilizce Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de İngilizce Şenliği Düzenlendi

Ereğli\'de İngilizce Şenliği Düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Sanat Bilim Dil Günleri (SEBİD) etkinliği çerçevesinde İngilizce şenliği düzenlendi.Kdz.

02.06.2013 18:06

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Sanat Bilim Dil Günleri (SEBİD) etkinliği çerçevesinde İngilizce şenliği düzenlendi.

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve yaklaşık 40 okulun katıldığı SEBİD etkinliğinin ikinci gününde düzenlenen İngilizce şenliğinin açılışını AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kaymakam İbrahim Çay, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve Milli eğitim Müdürü M. Naci Kılıç birlikte yaptılar.

Açılış sonrası sahil bandında kurulan stantları tek tek gezen protokol üyeleri, öğrencilerin sergiledikleri projelerle ilgili İngilizce sunumlarını dinlediler.

Yaklaşık 30 stantta, 33 okul, 20 öğretmen ve 400 kadar öğrencinin görev aldığını belirten Kdz. Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürü M.Naci Kılıç, amaçlarının İngilizcenin hayatımızdaki önemini öne çıkarmak ve evrensel bir dil olarak kullanılan İngilizceyi öğrencilerin daha fazla kullanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Protokol üyelerinin açılışın ardından uzun süre stantları gezmesi nedeniyle saat 14.00'de başlaması gereken amfi tiyatrodaki etkinlik bir saat gecikmeli başladı. Öğrenciler daha sonra İngilizce şarkılar seslendirirken en büyük ilgiyi ise semazen gösterisi gördü. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de İngilizce Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement