"Nazilli'nin Kaybolan Yıllarını Geri Alacağız" - Son Dakika
Yerel

"Nazilli'nin Kaybolan Yıllarını Geri Alacağız"

"Nazilli\'nin Kaybolan Yıllarını Geri Alacağız"

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, "Nazilli'nin kaybolan yıllarını geri alacağız." dedi.

13.01.2014 09:49  Güncelleme: 09:56

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut, "Nazilli'nin kaybolan yıllarını geri alacağız" dedi.

Dr. Ferda Çağlar Erkut, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'yla birlikte Nazilli'ye bağlı Güzelköy, Yakınkuyu, Kestel, Demirciler ve Ovacık'ta köylü vatandaşlarla bir araya geldi.

Güzelköy'de 'Nazilli'nin Topuklu Efesi, Köyümüze Hoş Geldiniz' pankartıyla karşılanan Özlem Çerçioğlu ve Ferda Çağlar Erkut'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar Çerçioğlu ve Erkut'la hatıra fotoğrafı çektirmek için yarışa girerken, köy muhtarları da çiçek hediye ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

'VATANDAŞI KANDIRARAK OY TALEBİNDE BULUNMAM'

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Ferda Çağlar Erkut da öncelikli hedeflerinin insanların mutluluğu, huzuru ve refahı olduğunu belirtti. Nazilli'yi Türkiye ve dünya çapında tanınan bir kent yapmak için yola çıktıklarını kaydeden Erkut, "Vatandaşı kandırarak oy talebinde bulunmak benim hiçbir zaman siyasi tarzım olmadı, olmayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'yla birlikte hayata geçireceğimiz hayati projelerle Nazilli'nin kaybolan yıllarını geri alacağız. İnsanlarımızın yaşadıkları kentle gurur duymalarını sağlayacağız" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Nazilli'nin Kaybolan Yıllarını Geri Alacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement