Erzurum'da Dil Eğitimi ve Öğreniminde Standartlar ve Fırsatlar Konferansı - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Dil Eğitimi ve Öğreniminde Standartlar ve Fırsatlar Konferansı

Erzurum\'da Dil Eğitimi ve Öğreniminde Standartlar ve Fırsatlar Konferansı

Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce dil eğitimi ve öğreniminde standartlar ve fırsatlar konulu konferans düzenledi.

02.03.2013 16:15

Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce dil eğitimi ve öğreniminde standartlar ve fırsatlar konulu konferans düzenledi.

Ata Tekno kent salonunda düzenlenen konferansa, Ata Sem dil koordinatörü Cengizhan Akdağ, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu, Oxford University Press Türkiye ofisinden Banu Özeli ve çok sayıda Atatürk üniversitesi öğrencileri katıldı.

Konferansın açılış bölümünde konuşan Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu "Değerli öğretim üyeleri değerli misafirler bu etkinliği hazırladığı için sürekli eğitim merkezlerinin müdürlüğüne huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Üniversitemizde böyle bir etkinliğinin olması gerçekten bizleri heyecanlandırdı. Bir dil olan bir insan, iki dil olan iki insan, çok dil olan da çok yönlü insandır. Erasmus programı kapsamında çok sayıda öğrencimiz yurt dışına gidiyor. En büyük sıkıntımız dil bilen öğrenci sayımızın az olması. Erzurum da doğuda olmamızın münasebetiyle biraz daha bu konuda bugüne kadar sıkıntılar çektik. Bu konu gerek paylaştığımız gerek sürekli eğitim merkezinin çalışmalarıyla bu yörede de dil ve öğretime yönelik çalışmalar hızlanacak ve dili daha iyi bilen daha iyi konuşan pratikte daha iyi olan insanların olması hem bölgemizin hem üniversitemizin hem Türkiye de hem dünyada ki etkinliğini artıracaktır" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Dil Eğitimi ve Öğreniminde Standartlar ve Fırsatlar Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement