Eskişehir 2. Ulusal Opera ve Bale Günleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehir 2. Ulusal Opera ve Bale Günleri Başlıyor

Eskişehir 2. Ulusal Opera ve Bale Günleri Başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği "2.Ulusal Opera ve Bale Günleri'nin" 10-26 Mart tarihleri arasında başlıyacağı bildirildi.

07.03.2012 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği "2. Ulusal Opera ve Bale Günleri'nin" 10-26 Mart tarihleri arasında başlıyacağı bildirildi.

Bu yıl ikicisi gerçekleştirilecek Eskişehir Ulusal Opera Bale Günleri'nde, Türk Opera ve Balesinin seçkin temsilleri Eskişehirlilerle buluşacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü işbirliğiyle 10-26 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan 2. Eskişehir Ulusal Opera Bale Günleri'ne Mersin, Ankara, Samsun, Antalya, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlükleri katılacak. Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliklerde "Ali Baba ve Kırk Haramiler", " Midas'ın Kulakları", "Yusuf ile Züleyha" operaları ile " Mevlana'nın Çağrısı" ve "Çalıkuşu" bale gösterileri sanatseverlerle buluşacak. Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği II. Ulusal Opera ve Bale Günleri'nin biletleri etkinliğin başlamasından günler önce tükendi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir 2. Ulusal Opera ve Bale Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement