Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Semineri Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Semineri Gerçekleşti

Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Semineri Gerçekleşti

Sakarya Müftülüğü tarafından organize edilen ve üç gün süren ‘Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Semineri’ Sakarya Müftülüğü Konferans Salonu ve Demiryol-İş Sendikası Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

19.06.2014 10:32

Sakarya Müftülüğü tarafından organize edilen ve üç gün süren 'Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Semineri' Sakarya Müftülüğü Konferans Salonu ve Demiryol-İş Sendikası Salonu'nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların cami cemaati, mahalle halkı ve toplum üzerindeki saygınlık ve örneklik özelliklerini geliştirerek daha etkili bir din hizmeti sunabilmeleri amacıyla, Türkiye İlahiyat Tedrisatına Yardım Eden Dernekler Federasyonu (TİDEF) ile birlikte düzenlenen Seminer Programı Sakarya genelinde B ve C grubu camilerde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlara yönelik düzenlendi.

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli'nin de katıldığı seminer programı'nda Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Köylü, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Koç, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Araştırmalar Derneği Eğitimci - Uzman Şaban Karaköse, Manisa Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Hüseyin Öresin, Kurumsal ve Halkla İlişkiler Uzmanı Zafer Hekimoğlu ve Levent Uçkan tarafından Danışma ve Rehberlik, Din Eğitimi Etkinlikleri, Etkili İletişim, Camilerimizde Örnek Çalışmalar, Din Hizmetinde İlkeler ve Tarihimizden Örnekler, Temsil Bilinci ve Protokol bilgileri katılan 300 din görevlisine anlatıldı. Ayrıca üç gün süren seminer programının sonunda, programı üç gün boyunca takip eden tüm katılımcı din görevlilerine sertifikaları, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli tarafından verildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etkili Din Görevlisi Eğitim ve Gelişim Semineri Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement