EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, "EXPO 2016'yı 8 milyon kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi.
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır'ı ziyaret eden Gülay, turizmcilerin kısa vadedeki planlarını EXPO 2016'ya göre yapması gerektiğini söyledi. EXPO'nun Antalya ve Türkiye'nın tanıtımına önemli katkılar sağlayacağını belirten Gülay, "EXPO 2016'yı 8 milyon kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu ziyaretçiler turizmciler getirecek ve kentteki otellerde konaklayacak" dedi.
Gülay, EXPO 2016 çalışmalarında hiçbir gecikme olmadığını ve herşeyin planlandığı şekliyle sürdüğünü ifade etti.
AKTOB Başkanı Çorabatır ise EXPO'nun turizme büyük katkı sağlayacağını belirtti. Çorabatır, birlik bünyesinde komisyon kurulması halinde Antalya Ajansıyla hareket edebileceklerini sözlerine ekledi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Gülay Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?