Fakıbaba: Son Güne Kadar Çalışacağız - Son Dakika
Yerel

Fakıbaba: Son Güne Kadar Çalışacağız

Fakıbaba: Son Güne Kadar Çalışacağız

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, partisinin kendisini aday gösterilmiş gibi gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

06.02.2014 14:36

Fakıbaba daha önceden de aday gösterilmemesi ile ilgili "Bundan sonraki sürede iki kat performansla çalışacağız" ifadesini kullanmıştı. Yine son dönemlerde mahalle gezilerini sürdüren Fakıbaba, mahallerde kilitli parke taşı döşenmesinden Şanlıurfalılar için yeni parklar, gençler için yeni semt sahaları ve yüzme havuzları yapmaya devam ettiklerini dile getirdi.

Birim müdürleriyle ve başkan yardımcılarıyla her gün çalışma alanlarında incelemelerde bulunacaklarının altını çizen Fakıbaba, "Mahallelerde kilitli parke konusunda yapmadığımız 100 bin metre kare eksiğimiz vardı" dedi.

Fakıbaba açıklamasını "Çalışmalarımız devam ediyor. Sağ olsun her gün arkadaşlarla mahalleleri dolaşıyoruz. Kilitli parke döşemede 100 bin metre kare eksiğimiz vardı. Bütün mahallelerde onların ihalesi vardı. İhaleyi tamamlamaya çalışıyoruz. İnşallah Şubat ayının ortasında başlar. Ve halkımıza son güne kadar hizmete devam edeceğiz. Ve son güne kadar da 100.000 metrekareyi inşallah bitirmiş olacağız" diyerek sürdürdü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Fakıbaba: Son Güne Kadar Çalışacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement