Festival Damat Halayı ile Başladı - Son Dakika
Yerel

Festival Damat Halayı ile Başladı

Festival Damat Halayı ile Başladı

Bodrum Dans Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Bodrum Dans Festivali Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde öne ‘Damat Halayı’ sonra ise ‘Küba Linda’ grubunun yaptığı dans gösterisiyle başladı.

27.05.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Dans Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 16'ıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Bodrum Dans Festivali Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde öne 'Damat Halayı' sonra ise 'Küba Linda' grubunun yaptığı dans gösterisiyle başladı.

Bodrum'da 5 gün boyunca devam edecek festival, Bodrum'da zaman zaman etkili olan yağmur nedeniyle yaklaşık yarım saat geç başlarken renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde görevli olanlar ile festival için gelen minik dansçılar yağmurdan ıslanmamak için sahneye çıktı. Minik ve genç dansçılar o an öğrendiklerini düğün halayını yavaş yavaş tempoya tutturunca herkesin beğenisini kazandı. Bu arada sahne dans edenleri şemsiye altında izleyenler ise farklı görüntüler oluşturdu.

Festival boyunca Kenya, Gürcistan, Yunanistan, Bulgaristan, Estonya, Kırgızistan ve Küba'dan gelen 7 ülke dansçıları çeşitli dans gösterileri sunacak ve festival Pazar günü son bulacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Festival Damat Halayı ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement