Azerbaycan Televizyonu için Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki Çökertme Koyu'nda çekimleri yapılan 'Cesur Güzeller Meydanı' adlı yarışmada finale kalan 7 güzel, mavi tura çıktı.
Deniz Ticaret Odası'nın sponsorluğundaki mavi tura, finale kalan güzellerin yanı sıra yarışmanın çekimlerini yapan İstanbul merkezli Vizor Yapım Şirketi'nin sahibi Hüseyin İstanbullu, Marmaris Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi, 10 kişilik çekim ekibi de katıldı. Bir hafta boyunca Marmaris'in yeşiliyle mavinin buluştuğu koylarında denize girip piknik yapacak olan güzellere ilçenin ünlü aşçılarının hazırladığı menülerdeki birbirinden güzel yemeklerden ikram edilecek.
Deniz Ticaret Odası Başkanı Mengi, finale kalan 7 güzele ayrıca Marmaris çam balı ile yöreye özgü çeşitli hediyeler de verdi. Mengi, ilçe tanıtımında bu tür etkinliklerin önemli olduğunu ve her zaman destekleyeceğini vurguladı.
Yaşları 18 ile 25 arasında değişen 14 güzelin katıldığı yarışma, 1 Temmuz'da başlamıştı. 7 güzelin finale kaldığı yarışmanın çekimlerinin 3 hafta daha süreceği bildirildi. - Muğla/ Marmaris
Son Dakika › Yerel › Finale Kalan Cesur Azeri Güzeller Mavi Turda - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.