Futbol Antrenörleri Kent Konseyi'nde - Son Dakika
Yerel

Futbol Antrenörleri Kent Konseyi'nde

Futbol Antrenörleri Kent Konseyi\'nde

TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala'yı ziyaret ederek çalışmalarını yakından izlediklerini söyledi.

13.08.2012 16:17

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala'yı ziyaret ederek çalışmalarını yakından izlediklerini belirtti.

Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen ziyarette TÜFAD Başkanı Sedat Özbağ (Sedat 2) Yardımcısı Selami Tavukçuoğlu, Yürütme Kurulu üyeleri Gazeteci Yazar İsmail Kemankaş, Bursa spor'un efsane kaptanı Sedat Özden (Sedat 3) ve Mehmet Uygur ile Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku katıldı. Semih Pala, kent konseylerinin çatı kuruluş vazifesi gördüğünü söyledi. Farklı düşüncelere sahip her meslek grubundan ve her kesimden insanları bir araya getirdiklerini anlatan Pala, gönüllülerin katılımıyla 7 ayda 4 bin 419 adet faaliyet yapıldığını belirti. Bursa Kent Konseyi bünyesinde 4 meclis ve 34 çalışma grubu bulunduğunu vurgulayan Pala, "Çalışma gruplarımızdan biri de 'Spor Çalışma Grubu'dur. Çalışma grubu olarak sportif etkinlikleri desteklemeyi, katılımcılarına fiziksel, moral ve kişisel gelişim açısından katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bursa Kent Konseyi'nin katılımcısı olan TÜFAD'ın çalışmalarına destek olacağız. Tecrübeli spor insanları ile ortak çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

TÜFAD Başkanı Sedat Özbağ ise Türkiye'de kurulan ilk şube olduklarını ve 32 yıl önce kurulduklarını belirterek, Türk futbol antrenörü ve teknik yöneticilerini bir çatı altında toplayarak Türk futbolunun gelişmesi, güçlenmesi için gerekli görülen davranış birliğini sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

(YS)

13.08.2012 15: 56: 46

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Futbol Antrenörleri Kent Konseyi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement