Gazeteciden CHP Genel Başkan Yardımcısı Güneş'e Suç Duyurusu - Son Dakika
Yerel

Gazeteciden CHP Genel Başkan Yardımcısı Güneş'e Suç Duyurusu

Kocaeli'de Bir Gazeteci, Kendisine Hakaret Ettiği Gerekçesiyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.

08.02.2011 08:01

Kocaeli'de bir gazeteci, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş hakkında suç duyurusunda bulundu.

"Bizim Kocaeli" gazetesinden yapılan yazılı açıklamada, Etik Gazetecilik Yayıncılık Matbaacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. İmtiyaz sahibi Güngör Aslan'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş'in Ankara'da düzenlendiği bir basın toplantısında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

"Hakaret" suçunun Kocaeli'de işlenmemesi nedeniyle kabul edilmeyen dilekçenin, bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Savcılığına gönderildiğinin bildirildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"CHP İzmit İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında 'Kürtler eninde sonunda CHP'nin kucağına oturacak' sözlerini sarf eden daha sonra gelen büyük tepkiler üzerine bu sözlerini inkar edip haberi yapan gazetemize Ankara'da yaptığı basın toplantısında ağır hakaretlerde bulunan ve yalancılıkla suçlayan Hurşit Güneş hakkında suç duyurusunda bulunan Güngör Arslan dilekçesinde olaya şahit olan kişilerin isimlerini de vererek dinlenmesini talep etti. Arslan, kendisini yalancılıkla suçlayan Hurşit Güneş hakkında aynı zamanda tazminat davası da açacak."

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazeteciden CHP Genel Başkan Yardımcısı Güneş'e Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement