Gazeteciler Birliği 4. Olağan Kongresini Yaptı - Son Dakika
Yerel

Gazeteciler Birliği 4. Olağan Kongresini Yaptı

Gazeteciler Birliği 4. Olağan Kongresini Yaptı

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği 4.olağan kongresini Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

01.04.2012 13:08

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği 4. olağan kongresini Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığı'nı Gazeteci İlhami Doğan, katipliğini ise Gazeteci Şükrü Dolaş ile Mehmet Dikeç'in yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Kongrenin açılışında konuşan Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, dernek tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Veysel Polat, 4.olağan Genel Kurul toplantısının hayırlara vesile olmasını belirterek, "İlk yola çıktığımız zaman Urfa'da mevcut yapının dışında yenilikçi bir adım atmak istedik. Şanlıurfa Gazeteciler

Birliği olarak kuruluşumuzda adeta bir manifesto yayınladık. Bu manifestoda Şanlıurfa'daki basın alanında yeni bir anlayışı, zihniyeti hayata geçirme anlamında bir araya gelmekti. Allah'a hamdolsun kısa bir süre içerisinde çok büyük şeyler yaptık" dedi.

Beş yılda beş bülten çıkardıklarını belirten Polat, "Bültenin içerisinde yer alan faaliyetler az bir şey değildir. Bunlar bizim gücümüzün, kudretimizin, gayretimizin ötesinde Allah'ın yardımıyla, kattığı bereketle bizim ihlas ve samimiyetimizin, bizim çabalarımızın yüz katı büyük faaliyetlerdir" diye konuştu.

Daha sonra Gazeteciler Birliği Başkan Yardımcısı Müslüm Abacı oğlu tarafından, derneğin faaliyetlerini konu alan rapor okunduktan sonra, Başkan Yardımcılarından Mehmet Talat Akay tarafından da denetim raporu okundu. Faaliyet ve Denetim Raporlarının ibra edilmesinin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Veysel Polat başkanlığındaki liste birlik üyelerinin onayıyla yeni yönetim olarak seçildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteciler Birliği 4. Olağan Kongresini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement