Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajda " Çanakkale, tarihe altın harflerle yazılması gereken büyük bir kahramanlığın, cesaretin, fedakarlığın ve sabrın
destanıdır
Çanakkale Savaşı yüz binlerce, şehit ve gazi verilen destansı bir zaferdir. Çanakkale destanı, milletin her türlü yokluk ve acılar içinde bile birlik ve beraberliğiyle neler başarabileceğini göstermiştir. 18 Mart 1915, bağımsızlığımızı milli karakterimizin değişmez bir parçası olarak bütün dünyaya gösterdiğimiz şanlı destanımızın tarihidir. Çanakkale'de, milletimizin ölüm kalım savaşında kahramanca mücadele edip adını tarihe altın harflerle yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizin nice adsız kahramanlarını minnet, saygı ve şükranla yad ediyoruz." denildi.
17.03.2013 16: 40: 35
TSI
NNNN - ARDAHAN
Son Dakika › Yerel › Gazeteciler Derneğinden 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.