Gazetecilerden, Polis Teşkilatına Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Gazetecilerden, Polis Teşkilatına Başsağlığı Ziyareti

Gazetecilerden, Polis Teşkilatına Başsağlığı Ziyareti

İstanbul’da yaşanan hain bombalı saldırı sonrasında teröre toplumun her kesiminde lanet yağarken Balıkesir’in Edremit ilçesinde gazeteciler polis teşkilatını ziyaret ederek başsağlığında bulundular.

12.12.2016 15:56

İstanbul'da yaşanan hain bombalı saldırı sonrasında teröre toplumun her kesiminde lanet yağarken Balıkesir'in Edremit ilçesinde gazeteciler polis teşkilatını ziyaret ederek başsağlığında bulundular.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Balıkesir Gazeteciler Cemiyet Başkan Yardımcısı Ceren Yıldırım, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Bekir Terzioğlu, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Emrah Elmas, Körfezde Olay Gazetesi Muhabiri Mehmet Alamur, Önce Körfez Gazetesi Muhabiri Hüseyin Eroğlu, TV 100 Muhabiri Serhat Şenkökçü ve Memleket Gazetesi Muhabiri Pervin Bölükbaşı ilçedeki gazeteciler adına Edremit İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ömür Kuyu'yu makamında ziyaret ettiler.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ceren Yıldırım "İstanbul'da Polis teşkilatımızı hedef alan bu hain saldırıyı kınıyoruz. Bizler gazeteciler olarak bu kötü günde Polis Teşkilatımızın yanında olmak istedik. Bunun için ziyarette bulunun şehitlerimiz için başsağlığı yaralılarımız için acil şifa dileklerimizi iletmek için buradayız. Türkiye, Polisi, askeri, vatandaşı ile bölünmez bir bütün. Bu birlikteliyimizi kimse bozamaz. Şimdi daha sıkı sıkıya sarılma ve bir olma zamanı"dedi. Gazeteciler daha sonra Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan polisleri görev yerlerinde ziyaret ederek karanfil hediye ettiler ve başsağlığı mesajlarını ilk elden iletme şansı buldular. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazetecilerden, Polis Teşkilatına Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement