Gaziantep, Hatay ve Kilis Tarım Çalışanları Gaziantep'te Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep, Hatay ve Kilis Tarım Çalışanları Gaziantep'te Bir Araya Geldi

Tarım Bakanlığı’na bağlı iş yerlerinde faaliyet gösteren Türk tarım Orman Sen’in Gaziantep, Hatay ve Kilis şubeleri yöneticileri ve üyeleri, Gaziantep’te bir araya geldi.

06.02.2016 16:01

Tarım Bakanlığı'na bağlı iş yerlerinde faaliyet gösteren Türk tarım Orman Sen'in Gaziantep, Hatay ve Kilis şubeleri yöneticileri ve üyeleri, Gaziantep'te bir araya geldi.

Gaziantep'te düzenlenen programa Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan yardımcıları Sebahattin Öztürk ve Sadettin Yıldırım, Hatay Şube Başkanı Tevfik Gülen, Kilis İl Başkanı Hasan Dökülgen, Gaziantep İl Başkanı Cuma Erol, şube yöneticileri ve üyeleri katıldı. Programda konuşan Cuma Erol, "Türkiye Kamu-Sen'e bağlı tüm teşkilatlar ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz, malum sendikanın bütün entrikaları, şantaj ve tehditlerine rağmen işkolumuzda ki üyelerimiz ve çalışanları bilgilendirmek, onurlu mücadelemize davet ediyor, onları Sendikamıza kazandırmaya çalışıyoruz, haklı mücadelemiz de kazanacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. Genel Başkan yardımcıları Sebahattin Öztürk ve Sadettin Yıldırım, genel merkez çalışmaları ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. Hatay Şube Başkanı Tevfik Gülen, Kilis İl Başkanı Hasan Dökülgen ise şube yönetimi olarak yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda Gaziantep, Kilis ve Hatay ile ilçelerden gelen temsilcilerin yönetici ve üyelerin iş yerlerinde yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi verdi. Program temenni ve dileklerle sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep, Hatay ve Kilis Tarım Çalışanları Gaziantep'te Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement