Gaziantep Olimpiyat Hazırlık Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Olimpiyat Hazırlık Merkezi Açıldı

Gaziantep Olimpiyat Hazırlık Merkezi Açıldı

Türkiye genelinde 14 merkezde farklı olimpik branşlarında yapılan 'Olimpiyat Hazırlık Merkezleri' halter branşında Gaziantep'te açıldı.
Gaziantep Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nin açılışına Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şehitkamil...

23.11.2013 14:24

Türkiye genelinde 14 merkezde farklı olimpik branşlarında yapılan 'Olimpiyat Hazırlık Merkezleri' halter branşında Gaziantep'te açıldı.

Gaziantep Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nin açılışına Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Olimpiyat Hazırlık Merkezi Akademik Koordinatörü Yardımcı Doçent Doktor Uğur Abakay, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri Branş Koordinatörü Mehmet Hanifi Uzunoğlu, çok sayıda sporcu ve sporcuların velileri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, "Bakanlığımız tarafından 2016 Rio Olimpiyatlarına yönelik olarak Türkiye genelinde 14 merkezde farklı olimpik branşlarda açılan 'Olimpiyat Hazırlık Merkezleri' halter branşında ilimizde açılmıştır. Merkez de 9 sporcu ile halter çalışmalarına başlamıştır" dedi.

Projenin amacının tüm sporcuları her yönden donanımlı hale getirmek olduğunu aktaran Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, "Projenin hedefi tüm sporcularımızı olimpiyat yolunda bilimsel veriler ışığında olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek olan sporcu gençlerimizi, milli takım antrenörleri nezaretinde tüm ihtiyaçları bakanlığımız tarafından karşılanarak donanımlı hale getirmektir" diye konuştu.

Şahan, Olimpiyat Hazırlık Merkezi hakkında bilgiler vererek, konuşmasını sonlandırdı. Protokol üyelerinin kurdeleyi kesmesinin ardından açılış töreni kokteylle sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Olimpiyat Hazırlık Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement