Gaziantep'te Gaziler Haftası Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Gaziler Haftası Kutlaması

Gaziantep\'te Gaziler Haftası Kutlaması

Gaziantep Valiliği tarafından hazırlanan “Gaziler Haftası” etkinliği kutlandı.

19.09.2015 13:11

Gaziantep Valiliği tarafından hazırlanan "Gaziler Haftası" etkinliği kutlandı.

Gaziantep Valiliği tarafından Gaziler Haftası nedeniyle Demokrasi Meydanı'ndaki büyük bir etkinlik düzenlendi. Valilik tarafından hazırlanan Gaziler Günu etkinliği, meydanda bulunan Atatürk Anıt'ına çelenk bırakılmasıyla başladı. Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı tarafından hazırlanan çelenkler güvenlik güçleri tarafından Atatürk anıtına bırakıldı. Gaziler Haftası etkinliği daha sonra, saygı duruşuyla devam etti. Gaziantep'in çeşitli okullarından gelen birçok öğrenci de, Gaziler Haftası programına Türk Bayraklarıyla eşlik etti.

Gaziantep Valiliği tarafından hazırlanan Gaziler Haftası programına, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre ve birçok askerin yanı birçok gazi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gaziler Haftası anısına konuşan Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Gazi Mehmet Yeter, "Şehitlik ve Gazilik vatan sevgisini, milli ve manevi değerlerini her şeyden üstün tutan Türk Milleti için ulaşılabilecek en yüce makamlardır. Onlar emsalsiz özverilerle milletimize mal olmuşlardır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine gerek devletimiz katında gerekse devletin diğer kademelerinde daha üstün tutulmakta, gerekse sorunların çözümüne de daha çok gayret gösterilmektedir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Gaziler Haftası Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement