Gaziantepli Halıcılar Domotex'te Göz Doldurdu - Son Dakika
Yerel

Gaziantepli Halıcılar Domotex'te Göz Doldurdu

Gaziantepli Halıcılar Domotex\'te Göz Doldurdu

Almanya'nın Hannover kentinde açılan geleneksel Domotex Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı, bu yıl da 70 ülkeden bin 400'ün üzerinde katılımcı ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.önemli bir fuar.

18.01.2012 15:37

Almanya'nın Hannover kentinde açılan geleneksel Domotex Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı, bu yıl da 70 ülkeden bin 400'ün üzerinde katılımcı ile kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Türkiye'den katılan irili ufaklı 151 firma, fuarda tanıttıkları en yeni ürünleri ile göz doldururkun fuara Gaziantep'ten katılan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Topçuoğlu, "Dünyanın halı sektörünü bir araya getiren Domotex Halı Fuarı, Kaşmir Halı için de

önemli bir fuar. Farklı yaş grubuna hitap eden değişik kalitelerde yeni kolleksiyonlarımız ve ürünlerimizle fuara katılıyoruz. İyi bir fuar olacağına inanıyoruz" dedi.

Topçuoğlu, fuar organizasyonunu başarılı bulduğunu kaydetti.

Türk firmalarının Domotex fuarında ciddi anlamda değer kazandıklarını belirten Merinos Halı Avrupa Genel Müdürü Çağlar Kepekçi ise, "Türkiye'de gelişen halıcılık sektörü artık dünya bazında lider bir sektör. Merinos olarak halı üretiminde dünyada ilk sırayı almış bulunuyoruz. Yüzde 90 yeni ürünlerimizi tanıttığımız 1300 metrekarelik alanda 70 personelimizle hizmet veriyoruz" dedi.

Fuara devamlı katılan ünlü Türk firmaları arasından Dinarsu Halı'nın Yönetim Kurulu Başkanı

Bülent Özveren de, "Ev ve iş yerlerine hitab eden duardan duara

ürünlerimiz dünya çapında büyük ilgi görüyor. Her yıl yüzde 40 civarında da büyüyoruz" diye bilgi verdi.

Avrupa'nın durumuna rağmen fuardan beklentilerinin büyük olduğunu söyleyen Saray Halı Genel Menejeri Ayberk Menevşe da, "Burada Saray ve Tifani Halı olarak 40'a yakın kalite ile yer almaktayız. Avrupa'da krize rağmen beklentimiz büyük" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantepli Halıcılar Domotex'te Göz Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement