Gaziler Şanlıurfa'da - Son Dakika
Yerel

Gaziler Şanlıurfa'da

Gaziler Şanlıurfa\'da

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay Mehmet Şükrü Tandoğan ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Valiliğini ve Belediyesini ziyaret etti.

25.10.2013 18:23

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay Mehmet Şükrü Tandoğan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Valiliğini ve Belediyesini ziyaret etti.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının desteğiyle şehir muharebeleri yaşamış olan kentlere düzenlenen gezi kapsamında Şanlıurfa'ya gelen heyet ilk önce  İl Özel İdaresi Eğitim Tesislerinde Vali Celalettin Güvenç'i ziyaret edip bir süre görüştü.

Güvenç, yaptığı açıklamada gazilerin vatanın aziz hatırası olduğunu belirterek " Sizlerin gösterdiği fedakarlıklarla ödenen bu ağır bedel neticesinde bu millet ve bu milletin evlatları ayakta kalmıştır. Bu yüzden gazilerimiz bu vatanın aziz hatıralarıdır" dedi.

Daha sonra Tandoğan ile beraberindeki heyet, Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol'u makamında ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay  Tandoğan ise kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek

" Biz Türkiye Tüm Gaziler Derneği olarak Türkiye genelindeki şube ve temciliklerimizdeki gazilerimiz ve eşleri ile birlikte Gaziantep'i ve Şanlıurfa'yı ziyarete geldik. Kurtuluş savaşında Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Gaziantep'in büyük bir önemi var. Biz gaziler olarak buranın gazi kahramanlarıyla da ve onların torunlarıyla buluşmak için geldik. Burada büyük bir ilgi gördük. Yerel makamlar, askeri makamlar veya mülki makamlar bize her türlü kolaylığı sağladılar. Urfa halkına biz buradan sevgimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzol, ise ziyaret anısına Türkiye Tüm Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan kenti tanıtan kitap ve broşürden oluşan bir hediye takdim etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziler Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement